Solliciteer

DIENSTENCHEQUEBEDRIJF POETSCO IS ACTIEF IN HEEL VLAANDEREN: WIJ ZOEKEN MINSTENS VIJF EXTRA MEDEWERKERS PER PROVINCIE!

Je doet graag huishoudelijke taken? Je kan zelfstandig werken en je eigen werk plannen? Je bent stipt en betrouwbaar en beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel?

Als huishoudhulp met dienstencheques sta je in voor hulp bij gezinnen die vast aan jou toegewezen worden. Jouw taak bestaat in principe uit poetsen/schoonmaken, eventueel aangevuld met het strijken en wassen van kleding.

Er is in jouw regio in eerste instantie steeds een deeltijds startrooster beschikbaar gedurende de eerste maanden. Je legt samen met ons vast wat voor jou het ideale rooster is! Er wordt op basis van blokken van drie of vier uur per voor- of namiddag. Indien je een volledig dag werkt werk je dus typisch bij twee verschillende klanten (voormiddag versus namiddag).

Deze inwerkperiode laat toe om samen te gaan wat als uurrooster praktisch haalbaar is gezien jouw mobiliteit, gezin en sociale verplichtingen. Op termijn is een voltijds rooster (38 uur per week) zeker mogelijk. Het deeltijdse startrooster wordt na de eerste weken in elk geval uitgebouwd tot het gewenste uurrooster dat voltijds of deeltijds kan zijn.

Na het sollicitatiegesprek (eerste ronde) wordt er uiterlijk tegen het begin van de volgende werkweek een beslissing genomen over je kandidatuur. Als deze beslissing positief is, kan je meteen starten na afronding van de planning van jouw startrooster.

Heb je interesse? Solliciteer dan via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wij kijken alvast uit naar jouw sollicitatie!